Paul zoekt naar een date met een maatje meer

Ik heet paul en ik ben 25 jaar.Ik ben slank en ben 1.77 m lang.ik ben werkzaam als manager in een bedrijf.Ik val op vrouwen met een maatje meer.Ik heb 3 jaar een relatie gehad met Mildred.Mildred heeft een mooie lijn en was natuurlijk een dame met een maatje meer.Het ging niet meer goed tussen ons,omdat ze vond dat ik me bezig hield met ander vrouwen.Het waren mij collega’s,maar Mildred vertouwde me niet.Ik had geen relatie met die vrouwen.Ik ben een vrij mens en ik hou van gezelligheid.Ze vond het veel te vergaan.Het lukte echt niet meer.Ze heeft het toen uitgemaakt met me.Het was deels mijn schuld het heeft mij wel pijn gedaan.

mijn vrienden

Mijn vrienden vinden het maar gek dat ik op vrouwen val met een maatje meer.Ze lachen vaak erom en maken ook grapjes erover.Als we samen zijn en er gaat een dame met een maatje meer voorbij word ik altijd gewenkt.Ik heb ze vaak uitgeleg dat ik me beter voel bij die vrouwen.Ik hou niet van magere vrouwen.Ik ben vooral gek op grote borsten en billen.Patrick een van de heren uit mijn vrienden kring vertelde me dat er een datingsite is voor mannen en vrouwen met een maatje meer.Hij hoorde zijn zusje en haar vriendinnen erover praten.Ik wilde hem in eerste instantie niet geloven,maar vroeg hem naar die site.Ik ging direct op die site toen ik thuis was.Ik ging zelf eerder naar huis.

de dating site

Die site bestond er echt.Ik heb direct een profiel aangemaakt.Er waren zoveel leuke vrouwen.Ja! alleen vrouwen met een maatje meer.Ik kon moeilijk een keus maken.Ik begon met een aantal te praten,maar ik koos toch om serieus te zijn met die ene waarmee ik de meeste dingen gemeent heb.Zij heet Sandra.Sandra is 23 jaar oud.Ze heeft een prachtig uiterlijk.We hebben elke dag contact.Ik vroeg haar vrijdag om op een date te gaan.Ik heb eerst mij tijd genomen om met haar te praten en uit die gespreken te halen wie ze is.Het is natuurlijk niet alles je moet elkaar altijd beter leren kennen.Ze heeft een relatie van een jaar achter de rug en ze is er nog verdrietig er over.Ze probeert het wel een plek te geven en daar heb ik alle respect voor.Ze laat mij ook steeds weten dat ze er niet van houdt om eenzaam te zijn.Ze vertelde ook aan mij dat ze haar uiterste best doet als ze in een relatie is en dat ze graag heeft dat ze gewaardeerd word.Ze houdt verder niet van mannen die liegen,dus ik moet werken aan mijn karakter.Ik heb Vrijdag avond om 8 uur een deed met haar.Ze verheugd zich en ik verheug me ook.Ik hoop dat het wel wat word,want ik vind het ook niet fijn om eenzaam te zijn.Ik zal mijn uiterste best doen om niet te vrij met andere vrouwen te zijn,want dat mag mijn volgende relatie niet verpesten.Uit je fouten kun je leren.Het is leuk chillen met vrienden maar je leven moet ook inorde zijn.Je hebt een goed vrouw nodig om je bij te staan.Ik kan niet wachten om Sandra te ontmoeten.

 

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2017 David Beckham Socker

Thema door Anders Norén