Met de mooiste man ooit gedate

 

Tiffany is een heel leuke dame die woonachtig is in Zoetermeer. Ze heeft geen kinderen omdat ze vrij wilt zijn in haar leven. Ze gaat te vaak uit en heeft weinig tijd. Ze heeft zoveel ervaringen op het gebied van relaties. Mannen hebben haar zo vaak teleurgesteld dat ze niet meer naar een vaste relatie zoekt. Maar gewoon naar een date partner. En contact persoon waarmee ze lekker kan gaan daten. Alle mannen die ze heeft gehad waren allemaal getrouwde mannen. Die hun relatie nooit stop zouden zetten om haar. Het leven ging niet zo goed voor haar op het gebied van liefde. Dus ze besloot single te zijn en te zoeken naar leuke mannen. Ze ging overal proberen om de juiste te vinden. Datingsite kwam ze een man tegen, ze starte een date met hem. Ze hadden twee date avonden. Het waren echt twee gezeligge avonden. Een keer thuis bij haar en de ander keer was het thuis bij hem. Al gauw blijk dat hij een homo was. Hij was gewoon opzoek na een vrouw die geld had en die hem kon ondersteunen. Hij keek helemaal niet naar vrouwen. Dus zette ze stop aan de relatie.

In Zoetermeer vond Tiffany een mooie man

In Zoetermeer kwam ze een man tegen die het echt met haar meende. Hij was lief en aardig. Alles wat ze hem vroeg deed hij. Hij was echt mooi. Mooi blank met blauwe ogen en mooie krullen in zijn haar. Hij wilde haar beter leren kennen. Dus gingen lekker uiteten. Hij was zo lief dat hij voor alles betaalde. Op de alle date avonden bracht hij een bosje bloemen voor haar. Tiffany dacht dat ze droomde. Want ze heeft nooit zo een lieve man gevonden. Eentje die zo lief is en romatisch en ook nog zoveel om haar gaf.

Het was een dinsdagavond toen ze besloten om naar de bioscoop te gaan. Hij had een strak shirt aan waardoor Tiffany zijn tepel goed kon zien. Toen de film begon blijk niemand naast ze te ziten zelfs de bank voor en achter ze was leeg. Na dat de film 10minuten was begonnen legt hij zijn handen op haar linker been. Hij keek naar haar lippen en langzaam kwam hij naar haar toeen ze begonnen lekker te zoenen. Ondertussen gaat Tiffany ondeugend met haar hand langs zijn been richting zijn krui. Tifanny raak zijn kruis aan en begon dan rustig te wrijven. Het wordt een spannende avond dacht Tifanny. Hij begon aan haar borsten te knijpen. Tiffany voelde dat hij stijf aan het worden was. Ze keken vervolgens naar elkaar en glimlachtte naar elkaar toe. Het was best gezellog en volgde ze de film niet meer. Geen van beide waren geintereseerd in de film. Hij vroeg ze om dan in de auto te gaan. Want hij voelde dat hij zou barsten op zijn zit plaats. Ze gingen daarna na de auto. En begonnen daar wat heftige dingen te doen. Bij de parkeerplaats van de bios hebben ze dan omgang gehad. De auto ging op en neer maar dat hadden ze echt niet door. Daten met de mooiste man heeft Tifanny echt gedaan. Was best wel goed.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2017 David Beckham Socker

Thema door Anders Norén