Je liefde ontmoeten in de disco

Je liefde ontmoeten in de discoJe liefde ontmoeten in de disco

Ik ben een uitgaans type. Ik ben al 32 jaar en heb er nog altijd zin in om in de avond naar de disco te gaan. Ik heb een aantal keren wel eens een date gehad, maar geen van hen waren de juiste voor mij. De langst durende relatie die ik had was 2 jaar. Je zou dan denken dat je toch echt de juiste hebt gevonden als je al 2 jaren samen bent. Dus niet. Hij vond het meer interessant om met andere dames te zijn dan met mij. Ik deel niet graag dus die relatie heb ik beeindigd.

een-avond-uitEen avond uit

Het was weer 1 van de avonden dat mijn vriendinnen en ik naar de club gingen. Ik had een aantal slechte ervaringen met jongens ontmoeten in de club dus ik kijk ook niet uit naar mannen wanneer ik daar ben. Op deze dag echter, kwam er een man naar mij toe die vroeg als hij met mij een drankje kon doen. Normaliter zou ik deze persoon keihard afwijzen, omdat ik zoals eerder gezegd al wat slechte ervaringen had met vriendjes van de club. Deze heer echter zag er zo stralend uit dat ik alleen maar ja kon knikken. Ik kon niet eens lachen. Stomverbaasd antwoordde ik ‘ja’. Hij begon te lachen en zei dat ik eruit zag alsof ik meer wou dan alleen een drankje. Deze opmerking maakte mij direct wakker. Ik vond dat eigenlijk niet leuk om te horen. Hij meende dat hij het niet slecht bedoeld had en dat hij aaste op een date. Ik was degene die verkeerd dacht. Ow, wat schaamde ik mij rot op dat moment. Ondanks het licht niet zo duidelijk was in de club kon je duidelijk zien dat mijn gezicht rood werd. We zijn toen dus een drankje gaan doen en hij heeft mij daarna uitgevraagd voor de volgende dag. Zijn naam is Jake. Alleen zijn naam al vindt ik zo sexy.

meer-dan-een-dateMeer dan een date

De date zelf was heel bijzonder. Het was niet de gewone date waarbij je uit eten gaat, een wandeling gaat maken of een filmpje pakken. Hij haalde mij op en bracht mij naar zijn huis waar hij zelf had gekookt. Ik voelde mij in het begin totaal niet comfortabel. Vooral hoe ik zo plotseling naarzijn huis ben gebracht. Hij had het door en probeerde wat muziek op te zetten. Toen hij zag dat het niet hielp deed hij de t.v. aan en vroeg mij om naast hem te komen zitten zodat het ijs wat gebroken kon worden. Hij deed zijn arm om mij heen en ik voelde mij inderdaad stukken beter. We keken naar cartoons. Wij beiden vinden het nog steeds leuk om naar cartoons te kijken. Ik vond het leuk hoe we daar waren en begon mij voor te stellen hoe het zou zijn als ik daar zou wonen met hem. Voor ik het wist vroeg hij mij om samen te wonen. Ik schrok, maar wou dat wel heel graag.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2017 David Beckham Socker

Thema door Anders Norén