Een date gehad in Amsterdamse bos

Ik ben Harry en ben 25jaar en ook nog homo. In zomer was het heerlijk weer en ik was uitgenodigd voor een BBQ bij een vriend van mij in Amsteveen. Het was voor mij een verre afstand afleggen dus besloot ik om met een lijn 51 te gaan, waar ik bij de laatste halte uit moest stappen. Na enkele minuten lopen kwam ik aan bij mij vriend John. Hij had veel mensen uitgenodigd en hoewel ik niet veel van de mensen kende was het nogal leuk en gezellig. We waren in totaal met zo’n 15 man/vrouw en hebben lekker gegeten en gedronken. Om 23:15 ging ik na John en zei hem dat ik weg moest want ik wilde de laatste tram niet missen. Hij stond net met een Jerry te praten. Jerry vroeg waar ik naar toe moest. Ik antwoorde Centrum Amsterdam. Hij zei dat hij ook daar heen moest dus vroeg ik hem als ik met hem mee mocht rijden maar hij wijfde dat meteen weg. Ik vond het wel erg maar is niet mijn auto dus kan ik niet bepalen wie hij allemaal moet mee rijden in zijn auto. Na een uurtje waren de meeste mensen al weg en zat ik samen met John in de bank en een vriendin van Harry. Het was een krappe tweezits bak en ik voelde dat John zijn been zachtjes tegen de mijn drukte. Ik probeerde wat op te schuiven vordat de andere mensen wat opmerkten. Al snel bewoog hij weer iets en zat hij weer met zijn blote been tegen de mijne. Ik besloot het maar zo te houden, want ik kon ook geen andere kant op. En ik zag er ook geen kwaad of andere bedoelingen in. Toch we later dan we van plan waren vertrokken wij om 03:00 naar huis. Ik stapte bij John in.

In Amsterdamse bos heb ik een andere soort date ervaren

Wij reden weg en snel reden wij het Amsterdamse bos in. Wij spraken tot elkaar en ik zag dat hij met een hand steeds even in zijn broek en zat aan zijn lul. Na enkele minuten gereed te hebben reed hij een donkere parkeerplaats op. Ik moet pissen zei hij. Hij reed de auto een voetgangers pad op zodat wij tussen de bomen stonden uit het zicht, stopte hij en stapte uit. Hij vroeg me gelijk als ik ook niet wilde pissen. Ik vond de vraag vreemd. Ik zei gewoon ja. En ik stapte ook uit. Ik stond te pissen en dac+ht dat hij ook dat deed maar nee hij stond na enkele seconde achter mij. Hij pakte eerst mijn heupen vast om snel daarna over mijn buik te wrijven en zijn handen verdwenen meteen onder mijn T shirt. Ik schrok in de eerste instantie, maar ik werkte ook mee. Hij had helemaal niet verwacht dat hij homo was. Ik begon mij te flirten. Tong zoen enal. Hij begon mij overal aan te raken zoder dat hij me vroeg als ik wilde. Het was een heerlijk gevoel. Een andere soort date maar in het bos. Na enkele minuten vroeg hij me als we een andere date afspraak kunnen maken. Het was zo gezellig die avond en ik stemde wel in.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2017 David Beckham Socker

Thema door Anders Norén