Daten is nooit zo leuk geweest

Ik had een vriendin op de basisschool waarmee ik tot nu toe bevriend ben. We hebben sinds de basis echt een goede band. We deden alles samen. Overnachten bij haar deed ik ook vaak. Onze vriendschap werd met de dag hechtiger. Ik had al een hele tijdje een oogje op haar oudere broer. Ik had Lieze dit niet verteld omdat ik weet dat ze me misschien niet in de familie zou willen, omdat ze me als der zusje zag. Ik maakte eens een grap met haar dat ik verliefd ben op haar oudere broer ze zei me gewoon dat hij al in een relatie zit, terwijl ik weet dat dat helemaal niet klopte met wat ze zei. Ik zei haar daarna niks meer maar ging gewoon op onderzoek uit. Ik nam stiekem zijn nummer in haar telefoon en voegde hem toe op de app. Ik appte hem als eerst en vertelde hem dat ik een oogje op hem heb. Hij vroeg me gelijk om te daten dezelfde avond na onze heftig gesprek. Ik zei hem wel dat hij zijn zusje niet moet vertellen dat we gaan daten want ze is toch zo een misgunner als het om de liefde gaat.

dating tips

dating tips

Frans en ik gaan daten

Hij kwam me ophalen want mijn auto was bij de maak en ik zou mijn auto na een maand moeten gaan ophalen bij de maak dus zei ik hem om me te komen halen. Hij was echt optijd gekomen. Half 8 stond hij al voor de deur bij mij. Ik was natuurlijk nog niet klaar want me makeup had ik nog niet op. Ik was in mijn mooiste pak gekleed. Heel erg mooi had ik aan. Een beetje uitdagend. Met me borsten zo een beetje na buiten. Zodat hij kon zien dat ik leuke borsten heb waarop hij vanavond op mocht zuigen. Hij moest een half uurtje voor de deur bij mij wachten hij vond dat helemaal niet erg. Misschien was hij al verliefd op me dacht ik. Ik stapte vervolgens in de auto en bedankte hem voor het wachten. Hij bracht me naar een rustig cafeetje met wat zacht muziek op de achtergrond. Waar we elkaar alle vragen aan elkaar konden stellen. Uit zijn verhalen en beantwoorden van mijn vragen kon ik halen dat hij niet een rustige type is. Ik zei hem dus eerlijk dat ik met hem niks wil beginnen want aan zijn doen en laten kon ik halen dat hij me alleen maar verdriet, hoofdpijn, koorst en alles wat negatief in een relatie kan gebeuren zou geven. Het was een leuke avond geworden. We hebben de hele avond gezoend en hij heeft me overal aangeraakt. Hij is wel romantisch en flink op dat gebied. Ik vroeg hem als we de date avond niet bij een hotel kamer konden vervolgen. Hij zei me dat ik hem voor was, want hij zou me dezelfde vraag stellen. we besloten dus om naar de hotel gegaan. Daar hebben we omgang gehad. En niet veilig. Ik denk dat ik zwanger ben. Want het was mijn vruchtbare periode. Ma ja die avond was super gezellig. We hebben beide van elkaar genoten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2017 David Beckham Socker

Thema door Anders Norén