Carlos leerde ik kennen via Facebook

chatten-op-facebookChatten op Facebook

Iedereen zoek naar een partner waarmee je een gelukkig leven samen kan opbouwen. Het is uiteraard moeilijk om de juiste persoon te vinden die bij je past en die goede manieren heeft. En ook nog een die single is. Hele grote zoektocht als je het aan mij vraagt. De manier hoe je mekaar soms leert kennen is soms zo vreemd dat je je zelf afvraagt van moet ik mijn levenspartner op zo een wijze leren kennen, zal hij de juiste voor me zijn. Het is een tijd geleden dat ik een heer leerde kennen op Facebook. Ik had hem al een hele tijdje in me lijst. We hadden nooit met elkaar gechat. Ik denk dat ik hem langer dan 2 jaren in me lijst heb. Ik weet wel nog dat hij me een vriendschapsverzoek opstuurde. Na ongeveer twee jaren heeft hij me voor het eerst gechat. Ik chatte vaak genoeg terug. Hij stelde me elke dag alleen maar persoonlijk vragen. Vreemd vond ik het wel, maar ik stelde hem geen vragen maar ik beantwoorde alle vragen van hem. We bleven tot middernacht chatten. En belde elkaar ook nog vaak op via  Facebook. Ik vond hem in het begin niet zo leuk want hij was niet mijn type. Ik raakte wel verliefd op zijn liefde en zorgzaamheid, ondanks ik hem niet zo goed kende. Nieuwe bezems vegen schoon in het begin. We gingen op date en begonnen een serieuze relatie. Hij vroeg me om samen met hem te gaan wonen en ik stemde toe omdat ik bij me moeder bleef en ik wilde niet langer bij me moeder wonen. Dus ik verhuisde naar hem. Hij had twee voor kinderen die bij hem bleven. Hij had me dit niet verteld omdat hij bang was dat ik niet bij hem zou willen blijven omdat ik nog geen kinderen heb. Ik vond het niet erg dat hij voor kinderen had. Ik zorgde goed voor ze ondanks ze me brutaliseerde. Ik was als een moeder voor ze.

ik-ging-in-de-foutenIk ging in de fouten

Niet altijd wanneer je zegt dat je iemand niet meer wil kan je de persoon vergeten, vooral als de persoon je elke dag weer opbelt en vraagt naar vergiffenis. En nog erbij zie je de persoon elke dag omdat je op het zelfde werkplek ben met de persoon. Harold die was mij ex. Ondanks ik met Carlos was wilde hij me terug omdat hij weet dat hij fout was en ik hem om zijn fout heb gelaten. Mijn vriend Carlos ging naar het buitenland voor wat werkzaamheden. Harold belde me die tijden elke dag op. Ik kreeg weer omgang met Harold en ik raakte zwanger. Ik wist dat ik zwanger was van Harold omdat ik omgang met hem had gekregen in mijn vruchtbare periode. Ik wist niet hoe ik Carlos moest vertellen. Toen de baby geboren werd leek ze sprekend op Harold geen enkel verschil. Ik moest Carlos dus dan eerlijk vertellen wie de vader van mijn kind was. Ik heb hem eerlijk verteld. Hij nam zijn besluit om de relatie te beëindigen. Mijn goede Carlos moest ik laten om een leegloper Harold.

Vorige Bericht

© 2017 David Beckham Socker

Thema door Anders Norén